Vés al contingut
noticiass.jpg

Des de Ghana ... a la FMF

noticiass.jpg


Treballant a Granollers se li va diagnosticar una malaltia renal que va acabar en un trasplantament realitzat a un hospital de Barcelona. Per mitjà dels serveis socials, Christian va contactar amb la Fundació i des de llavors ha viscut en el pis d’acollida de l’FMF per a persones en risc d’exclusió social. Gràcies a l’atenció, la tranquil•litat i l’estabilitat que en Christian ha tingut aquests últims anys, ha pogut millorar notablement la seva salut i ha tornat a treballar, mitjançant el programa Formació i Treball del SOC, fent tasques de neteja en diferents espais de l’entitat.

En Christian afirma sentir-se content i orgullós de tot el que ha aconseguit i, en especial, de les formacions que ha pogut realitzar, tant les vinculades al programa (accions formacions de caràcter transversals) com d'altres dutes a terme amb anterioritat a l'inici de la contractació.

A Sinergia Social es valoren positivament les tasques realitzades pel Christian al seu lloc de treball i n'amplia el temps de contractació. Així mateix, es manté l'acompanyament per a que segueixi millorant les competències i augmentant la seva ocupabilitat.

Al vídeo, cedit per la Fundació Mercè Fontanilles, ell mateix explica que ha suposat el suport per part de les entitats que l'han acompanyat durant tot aquest temps.

Fons Social Europeu. L’FSE inverteix en el teu futur.