20è aniversari C.A. ESTREP

Dimecres, 30 Novembre, 2016
Tipus: 
actualitat

L’acte va començar a les 11:30 realitzant visites guiades per les instal-lacions del mateix centre, on els assistents van poder veure els diferents espais de que disposen els nois que hi resideixen (sales comuns, sales de descans, habitacions, aules, pista de futbol).

    

A les 12:30 es va fer l’acte més institucional; la directora del centre va donar la benvinguda a tots els assistents i posteriorment el Director General de a DGAIA, Sr. Ricard Calvo es va dirigir a tots els joves del centre remarcant que Catalunya és un País d’Acollida i que sempre hi serán benvinguts i tindran un centre de referència. També el President de la Fundació, Sr. Domènech Domènech va fer referència al treball dut a terme des de la Fundació durant tots aquests anys.

    

L’acte més emotiu però va ser quan tres nois majors d’edat, que havien viscut al centre anys enrera, van explicar la seva vivència i tot el que va suposar per ells la seva estada al centre i com els havia ajudat a tenir un futur millor. Actualment dos d’aquests nois están treballant i un està estudiant.

Finalment hi va haver un aperitiu per tots els assistents i nois, i es va concloure amb el pastís dels 20 Anys del Centre.

Entre els assistents també hi havia professionals dels Àmbits de justícia, d’ensenyamentprofessionals d’EAIAsmembres d’altres entitats socialscossos de seguretatdirectors educadors d’altres recursos de l’Entitat.

  

                    

Comparteix la notícia: