Vés al contingut
Sinergia Social

El primer Butlletí de la Coordinadora Sinergia Social

Sinergia Social

Avui reps el primer Butlletí de la Coordinadora Sinergia Social, que neix amb l’objectiu d’esdevenir un espai més de comunicació entre totes les entitats membres. El Butlletí pretén informar dels projectes, serveis, formacions i novetats de les entitats i expressar punts de vista sobre fets de la societat on vivim.

Aquest Butlletí compta amb el bagatge i experiència del Butlletí de la Fundació Mercè Fontanilles, que va néixer l’any 2019. Després de tres anys i 13 números publicats, aquest creix i abraça la resta d’entitats de la Coordinadora per guanyar en intercanvi d’informacions i experiències que enriqueixen les persones que treballen en les diferents organitzacions.

Avui neix el primer dels tres Butlletins anuals que aniràs rebent en els mesos de gener, maig i setembre i que esperem que esdevinguin una plataforma de ressò de tot allò en què treballem.

El Butlletí compta amb unes seccions fixes que coincideixen amb les cinc àrees de serveis en el seu conjunt: Atenció, Formació, Ocupació, Comunitat i Gestió.

Sinergia Social: Compartint Horitzons, Compartint Recursos

 

Sinergia Social és una associació coordinadora d’entitats que neix amb la missió de donar suport tècnic i organitzatiu a entitats dedicades als diferents àmbits del benestar i l’interès general. Ofereix serveis socials, ocupacionals, d’atenció a la dependència, educació, salut, habitatge, medi ambient… cercant sempre la col·laboració amb la iniciativa pública i la cooperació de la iniciativa privada.

La Coordinadora Sinergia Social ofereix un sistema integral de serveis d’assessorament i gestió a les entitats agrupades en les diferents àrees funcionals de l’organització. L’entitat integra i interconnecta els elements tècnics dels serveis assistencials, empresarials, cívics i comunitaris amb la resta d’elements organitzatius per tal d’assolir un nivell òptim en el servei, la gestió, l’organització, el finançament i l’administració de tots els recursos necessaris per a totes les entitats agrupades.

L’associació representa l’oportunitat de formar part d’una organització que lidera i motiva el coneixement col·lectiu i de col·laboració entre les entitats membres: Fundació Mercè Fontanilles, Fundació Ciutat i Valors, Fundació Persona i Valors, Fundació Formació i Valors Antonio Jiménez, Fundació Comunitat i Valors, Art Integrat, Fundació Oscobe, Fundació Casal L’Amic, Fundació Cerca, Associació Atlàntida, Associació Obre’t Ebre, L’Observatori, Ceina, Brot, Eco BrotBrot del Sud i molt més!

La Coordinadora Sinergia Social permet connectar les diferents realitats dels àmbits d’actuació per formular solucions socialment innovadores, a més d’esdevenir un espai de formació permanent, innovació i millora contínua per a tots els equips de treball.

Gràcies per formar part d’aquesta gran família i des d’aquí t’animem a enviar propostes de temes o articles d’opinió a l’adreça: comunicacio@sinergia.org per seguir compartint!