Vés al contingut
Diversitat

Celebrem el Dia de la Diversitat Cultural amb un dinar de plats del món

Dinar cultural 2023

El 16 de maig vam fer un dinar, a la Seu de Sinergia Social, per celebrar el Dia de la Diversitat Cultural (que se celebra el 21 de maig a tot el món). Aquell dia, cadascú va portar un plat típic (primer, segon o postres) de la seva regió. Generant un espai de trobada, entre totes les persones treballadores dels diferents departaments i degustant una gran varietat de plats deliciosos i diversos.

 

Sinergia Social

 

Una vegada es van acabar de tastar els diferents plats, es va fer una xerrada-taller sobre què entenem per diversitat cultural i quins beneficis aporta a la feina. A Sinergia Social, entenem la diversitat cultural com una font d'enriquiment, potencia la creació i l'aprenentatge.

El fet de treballar amb un equip amb persones de diferents orígens, personalitats i condicions ofereix l'oportunitat de comunicar-se amb altres cultures, intercanviar noves idees i coneixements. Fent que aquestes experiències i punts de vista diversos afavoreixin la creativitat i la innovació. A més, la diversitat cultural representa una riquesa per a la societat i en els entorns de treball. Referint-nos amb diversitat no tan sols a la procedència, sinó també a la personalitat, habilitats, qualitats i singularitats de cada persona. 

La diversitat també és alhora una font de tolerància i de respecte, valors fonamentals per a la convivència i la inclusió social. 

 

Activitat

 

L'equip professional va valorar molt positivament aquella trobada, ja que va ser molt sorprenent la diversitat de plats que es van tastar, van agrair poder compartir l'àpat conjuntament, poder reflexionar sobre la diversitat i els valors que aporta tant a l'entitat com a  la societat i es van generar grans sinergies entre els diferents departaments i projectes de l'entitat. 

 

Valors

 

Una trobada molt enriquidora!