Vés al contingut
Activitat de Team Building

Acció de Team Building amb l'equip professional

Activitat de Team Building

El 23 de desembre el centre de gestió de l’Associació Coordinadora Sinergia Social va acollir una felicitació de Nadal molt especial. Totes les persones treballadores que estaven presents es van reunir a la sala d’actes i, després de la benvinguda per part de la directora general, Pepa Arqué, es va passar a la presentació dels equips dels diferents departaments, serveis i projectes.

La presentació anava precedida d’una imatge projectada en una pantalla amb cada equip del servei i/o departament i, seguidament, una persona representant del mateix, explicava a les persones assistents en què consistia, com funcionava, amb quines dificultats es trobava i quina satisfacció els aportava.

Després de donar-se a conèixer els equips de treball una mica més i millor, a les persones assistents els esperava una sorpresa de treball en equip, una competència que tenen molt desenvolupada els equips de les entitats membre de la Coordinadora, que consistia a resoldre un seguit d’enigmes fins a trobar l’antídot per salvar el món d’un virus. 

Sinergia Social

L'empresa que va organitzar aquest joc anomenat Destiny, va fer una presentació a tots els equips comunicant-nos que havien detectat aquest virus i que intentaven trobar l’antídot sense èxit i, per això, demanava la nostra col·laboració. Per equips interdisciplinaris de diferents serveis, es van haver de resoldre un seguit de proves on es treballaven totes les intel·ligències: la matemàtica, la lingüística… Però, sobretot, la del bon humor!

Cada equip, a mode d’Escape Room, va anar resolent els enigmes amb la finalitat, aquesta vegada, no de sortir d’una habitació, sinó de trobar un antídot! I cada equip, al seu ritme, ho va anar aconseguint! Destiny va immortalitzar la resolució per equips amb una foto carregada de satisfacció i somriures després d’haver aconseguit superar el repte!

L'objectiu d'aquesta acció de Team Building va ser generar un espai on interrelacionar-se i conèixer-se tot l'equip de l'entitat per millorar el treball en equip, propiciar el sentit de pertinença, que tot l'equip treballi amb cohesió l'objectiu comú i conèixer millor els valors i l'entitat a la qual es forma part, ramant junts en la mateixa a direcció. 

Sinergia Social

Sinergia Social

A més, aquesta activitat destaca la importància que té la comunicació per aconseguir els objectius comuns amb un temps determinat, ja que s'havia d'aconseguir un objectiu amb un temps concret amb la resta de l'equip. Els diferents equips van experimentar de manera directa la relació que hi ha entre l'organització, la comunicació i el treball en equip per assolir conjuntament el resultat. 

Finalment, una trobada en aquestes dates no podia finalitzar sense el tradicional brindis, on novament la directora general, Pepa Arqué, va desitjar pau i salut a totes les persones presents i familiars.

Que el 2023 aporti molta llum a tots els equips i desitjar un nou any Compartint Horitzons i Compartint Recursos!

Sinergia Social