Vés al contingut
asdcsd.jpg

25 N

asdcsd.jpg

Avui, 25 de novembre celebrem el Dia Internacional de l'eliminació de la violència envers les dones.

La lluita per a la igualtat de tracte i d'oportunitats entre homes i dones per a l'erradicació de qualssevol tipus de violència és una obligació de la ciutadania. Cal que siguem sensibles i impulsem accions per donar visibilitat al fenomen de les micro violències. Hem de prendre consciència del fenomen i adoptar un posicionament ferm contra aquestes situacions gairebé imperceptibles i normalitzades que es poden donar en la vida quotidiana.

Des de la Coordinadora Sinergia Social, s'ha organitzat una acció de sensibilització sobre aquesta temàtica amb el nom: "Posa-ho amb paraules" per les 3 Fundacions: Fundació Mercè Fontanilles, Fundació Ciutat i Valors i Fundació Persona i Valors.

Com a resultat final de l'activitat cada centre o servei ha presentat un lema sobre l'eliminació de la violència masclista, la igualtat de gènere, de drets i oportunitats o d'altra idea a transmetre al voltant del fenomen i que volen assenyalar com a important.

La frase que volem destacar i la guanyadora del concurs ha estat: "Educar des de la infància és la millor prevenció contra la violència de gènere".

Des de les entitats promovem amb l'educació en valors el canvi d'actituds i comportaments de les persones que atenem i poder contribuir així a la creació d'una societat més justa, respectuosa i igualitària.