Vés al contingut
Sinergia Social

1r brindis virtual i presencial amb tot el grup de Sinergia Social!

Sinergia Social

El passat 21 de desembre va tenir lloc l’esperada trobada de Nadal on vàrem tenir l’oportunitat de fer un brindis comú i gaudir d’una estona de lleure i festa. Enguany, el brindis va ser més especial que mai donat que ens vàrem poder veure i saludar amb els companys i les companyes d’arreu del territori. 

Des de la seu de Sinergia Social vàrem viure la connexió en línia i en directe amb els equips de totes les comarques de Catalunya on tenim centre o servei.

Va ser una sorpresa molt gratificant perquè, per fi, gràcies a les noves tecnologies i a la iniciativa del departament de comunicació, el brindis va ser complet! Després de la benvinguda i del repàs de les activitats dutes a terme durant el 2023 per part de la direcció, les persones tècniques dels diferents equips vàrem escriure la paraula clau que millor ens ha definit en aquest any que deixem enrere: companyerisme, treball en equip, canvis i nous reptes van ser els mots que més es van repetir. 

 


A continuació, ens van dedicar unes paraules des de cadascun dels territoris catalans i del Principat d’Andorra. L’acte va ser molt emotiu perquè ens vàrem poder posar cara i interactuar durant una estona com si tots estiguéssim en un mateix lloc. Malgrat les distàncies, l’acte va concloure amb un brindis en format d’aplaudiment, que va sonar a l’uníson, amb molta força, energia i sinergia!

La festa va continuar a la seu de Sinergia Social, amb un càtering boníssim on no hi faltava de res. Amb les piles carregades i amb ganes de continuar amb les sorpreses preparades, vàrem iniciar una activitat molt engrescadora, un kahoot!

Un kahoot és una plataforma basada en jocs de preguntes i, en aquest cas, les organitzadores de la festa havien preparat un qüestionari sobre temes relacionats amb la Coordinadora Sinergia Social. 

Els 5 equips que es van formar (Winners, La Resistència, Blaumut, Bocadillo de Atún i The Best) van iniciar una carrera contra rellotge per respondre de manera àgil a les preguntes plantejades. El kahoot té el potencial de motivar les persones participants perquè, quan més ràpidament es respon, més punts s’aconsegueixen, sempre que la resposta escollida sigui l’encertada!

Tots els equips ho van fer molt bé i vàrem passar una estona molt intensa de competició per assolir la primera posició en un clima de companyerisme i bon rotllo. L’organització ja està pensant com fer partícips els companys i companyes de territori el pròxim Nadal. 

Prepareu-vos!