El cinema com eina per desenvolupar les competències transversals

Taller Cinema per desenvolupar competències en joves tutelats i extutelats
Dimarts, 31 Març, 2015
Tipus: 
joves tutelats

Volíem crear un espai diferent de l’activitat diària del servei; generar situacions d’aprenentatge i ensenyament significatives pels joves. El cinema ens facilita aquest context, l’oportunitat de promoure el diàleg i la reflexió a través de les pel·lícules” – explica Greta Borràs educadora i dinamitzadora de l’activitat.

Cada dimarts a la tarda el grup de joves es reuneix a la seu de la fundació per iniciar el taller. Es retroben després de realitzar les seves activitats formatives, arriben una mica cansats; però amb ganes: “Diumenge vaig anar al Maremàgnum i vaig veure a un grup de joves subsaharians venent articles il·legals. En veure’ls vaig pensar en el Buba i el Mukela, i vaig preguntar-me sí ells també haurien passat per tot allò”.

Així comença la sessió d’avui; L’Abderrahim comparteix aquesta reflexió amb la resta de companys. “Aquest és un dels objectius que pretenem en aquesta dinàmica, connectar les pel·lícules amb la realitat quotidiana” – comenta Greta. En Buba i en Mukela són dos dels protagonistes de la pel·lícula 14 kilòmetres que estan treballant aquests dies.

[ Per continuar llegint feu clic a “Origen de la notícia” ]

 

Comparteix la notícia: