actualitat

Des de Ghana ... a la FMF

Dijous, 2 Abril, 2020
Christian Barmu va néixer a Ghana i ha aconseguit estabilitzar la seva vida a Barcelona treballant a l’Associació Coordinadora Sinergia Social i vivint en un dels pisos d’acollida de la Fundació Mercè Fontanilles (entitat membre de la Coordinadora). Fa uns trenta anys que en Christian va marxar del seu país natal i després d’un periple de prop de vint anys treballant a Nigèria, Mali, les Canàries i Cadis, va arribar a Barcelona cap al 2010.

Treballant a Granollers se li va diagnosticar una malaltia renal que va acabar en un trasplantament realitzat a un hospital de Barcelona.

Nova ubicació

Dimarts, 25 Febrer, 2020
Hem canviat la ubicació de les nostres oficines.

Des de principi d'any les nostres oficines estan situades :

Carrer de Trajà, 14 (Interior)
Accés: Parc de la Font Florida
08004 Barcelona

7è Concurs de Postals de Nadal

Dimarts, 15 Gener, 2019
Lliurament de Premis del 7è Concurs de Postals de Nadal

La Llar Sant Martí va estar present al 7è Concurs de Postals de Nadal que va atorgar L'Associació Catalana de Llars de Salut Mental.

Programa Joves en Pràctiques

Dilluns, 14 Gener, 2019
Programa Joves en Pràctiques

Hem rebut una subvenció per a persones traballadores en el marc del Programa de Garantia Juvenil, d’acord amb l’ORDRE TSF/115/2018.

ACTIVA LA LLENGUA - Programa d'Alfabetització

Dimecres, 10 Octubre, 2018
El Programa Activa la Llengua consisteix en una formació instrumental en llengua castellana i catalana per adolescents procedents dels països del Magreb i del Senegal.

Els estudiants tenen entre 15 i 17 anys i molts d'ells no coneixen o bé tenen un nivell idiomàtic del territori molt baix, igualment presenten les mateixes carències en matèria de geografia o cultura de l'entorn.

Festes d’Horta 2018

Dimarts, 25 Setembre, 2018
Diumenge 9 de setembre es va celebrar la cursa d'andròmines de les festes del barri d'Horta i els nois i l'equip educatiu del CRAE Pisos Maragall van participar.

Com a element de participació en la vida comunitària i del barri aquest any hem participat en aquesta fantàstica cursa amb un VAIXELL PIRATA.

Trouw Nutrition visita el SAEJ

imatge de grup
Divendres, 21 Setembre, 2018
Trouw Nutrition visita el Servei d'acompanyament especialitzat per a persones joves tutelades i extutelades (SAEJ)

Ahir tinguérem la visita de l'empresa Trouw Nutrition en motiu del seu "Community Day", una jornada de voluntariat que desenvoluparen conjuntament amb el Servei d'acompanyament especialitzat per a persones joves tutelades i extutelades

Batucada i Cercavila a la Festa Major del barri de La Salut

Dimecres, 12 Setembre, 2018
El divendres 6 de setembre el Centre Gaudí va estar present a la Festa Major del barri de La Salut.

Els veïns del barri de La Salut van gaudir amb el ritme de la batucada del Centre Gaudí, acompanyats dels nostres capgrossos i gegants.

11è Aniversari de la Llar Vilanova!!

Dimarts, 24 Juliol, 2018
El passat 19 de juliol es va celebrar el 11è aniversari del CRAE Llar Vilanova, on petits i grans vam gaudir d’una tarda plena de diversió i entreteniment.

Aquest any, hem volgut ser innovadors i per tant, vam realitzar una festa de l’escuma a les piscines del poble amb la finalitat que tothom pogués gaudir d’un ambient festiu i que els més petits (i no tant petits) s’ho passessin d’allò més bé.

Pàgines