actualitat

Des de Ghana ... a la FMF

Treballant a Granollers se li va diagnosticar una malaltia renal que va acabar en un trasplantament realitzat a un hospital de Barcelona. Per mitjà dels serveis socials, Christian va contactar amb la Fundació i des de llavors ha viscut en el pis d’acollida de l’FMF per a persones en risc d’exclusió social.

Nova ubicació

Des de principi d'any les nostres oficines estan situades :

Carrer de Trajà, 14 (Interior)
Accés: Parc de la Font Florida
08004 Barcelona

Un edifici al costat de la Gran Via que triplica en grandària respecte a l'anterior ubicació i proporciona una infraestructura àmplia i adequada a les actuals i futures necessitats.

7è Concurs de Postals de Nadal

La Llar Sant Martí va estar present al 7è Concurs de Postals de Nadal que va atorgar L'Associació Catalana de Llars de Salut Mental.

 

Programa Joves en Pràctiques

Hem rebut una subvenció per a persones traballadores en el marc del Programa de Garantia Juvenil, d’acord amb l’ORDRE TSF/115/2018.

La Garantia Juvenil és una iniciativa europea d’ocupació per reduir l’atur juvenil, impulsada a Catalunya a través del Servei Públic d’Ocupació de Catalunya (SOC).

Fons Social Europeu. L’FSE inverteix en el teu futur. Iniciativa d’Ocupació Juvenil

Garantia Juvenil és una iniciativa europea d’ocupació per reduir l’atur juvenil.

ACTIVA LA LLENGUA - Programa d'Alfabetització

Els estudiants tenen entre 15 i 17 anys i molts d'ells no coneixen o bé tenen un nivell idiomàtic del territori molt baix, igualment presenten les mateixes carències en matèria de geografia o cultura de l'entorn.

Les competències idiomàtiques són un element indispensable per seguir formant-se o inserir-se laboralment. El desconeixement de la llengua impedeix l'accés a tota mena de recursos, sent un gran inconvenient per aconseguir la inclusió social dels adolescents.

Festes d’Horta 2018

Com a element de participació en la vida comunitària i del barri aquest any hem participat en aquesta fantàstica cursa amb un VAIXELL PIRATA. El disseny, elaboració i muntatge del vaixell, així com del vestuari dels participants ha estat manual i fet amb il·lusió, destresa i esforç de l’equip educatiu i els nois.

Trouw Nutrition visita el SAEJ

Ahir tinguérem la visita de l'empresa Trouw Nutrition en motiu del seu "Community Day", una jornada de voluntariat que desenvoluparen conjuntament amb el Servei d'acompanyament especialitzat per a persones joves tutelades i extutelades (SAEJ) de la Fundació Mercè Fontanilles.

Batucada i Cercavila a la Festa Major del barri de La Salut

Els veïns del barri de La Salut van gaudir amb el ritme de la batucada del Centre Gaudí, acompanyats dels nostres capgrossos i gegants.

11è Aniversari de la Llar Vilanova!!

Aquest any, hem volgut ser innovadors i per tant, vam realitzar una festa de l’escuma a les piscines del poble amb la finalitat que tothom pogués gaudir d’un ambient festiu i que els més petits (i no tant petits) s’ho passessin d’allò més bé. També vam poder gaudir d’un berenar popular de xocolata amb coca i diversos refrigeris, així com, gelats i llaminadures pels més petits.

Pàgines