Serveis entitats tercer sector

Sinergia Social representa l’oportunitat de formar part d’una organització que lidera i motiva el coneixement col·lectiu i col·laboratiu entre les entitats membres; una organització a on es connecten les diferents realitats dels àmbits d’actuació per formular solucions socialment innovadores; un espai de formació permanent i millora continua per a tots els equips de treball que integren el model Sinergia Social.

Assessorament suport i gestió per entitats tercer sectorSinergia Social ofereix un sistema integral de serveis d’assessorament, suport i gestió a les entitats agrupades en les diferents àrees funcionals de l’organització.

El model Sinergia Social permet a les organitzacions associades centrar la seva activitat en l’acompliment de la seva missió i al mateix temps; assolir els nivells òptims en la gestió, l’organització, l’administració i el finançament necessaris per donar un servei de màxima qualitat als seus usuaris i usuàries.

Espai físic i d'intercanvi per entitats del tercer sectorSinergia Social és també un espai físic per entitats d’iniciativa social de segon o tercer nivell.

L’associació Sinergia Social cedeix els seus espais a plataformes i federacions amb l’objectiu de concretar i compartir, en el mateix espai físic, el treball en xarxa i la promoció del tercer sector social a Catalunya.