Política de privacitat

Associació Coordinadora Sinergia Social
Via Laietana, núm. 54, 1-1a - 08003 Barcelona
T 932 682 222 - sinergia@sinergia.org

Mitjançant aquest avís, l’Associació Coordinadora Sinergia Social informa, als usuaris de la seva pàgina web www.sinergia.org , de la seva política de protecció de dades de caràcter personal per tal que determinin lliurement i voluntàriament si desitgen facilitar a l’Empresa les Dades Personals requerides en el formulari de sol·licitud de reserva i contacte. L’Associació Coordinadora Sinergia Social es reserva el dret a modificar la present política de protecció de dades per tal d'adaptar-la a les novetats legislatives i a les pràctiques de la indústria.

Les Dades Personals seran tractades automatitzadament i incorporades a fitxers dels quals l’Associació Coordinadora Sinergia Social en serà titular i responsable.

La recollida i tractament de Dades Personals, duts a terme per l’Associació Coordinadora Sinergia Social o per tercers en el seu nom, té com a finalitat el manteniment de la relació contractual que el client tingui, en el seu cas, amb l’Associació Coordinadora Sinergia Social, la gestió, administració, prestació, ampliació i millora dels serveis, la seva adequació a les preferències i gustos dels clients, i l'enviament, per mitjans tradicionals i electrònics, d'informació comercial sobre els serveis que ofereix actualment i en el futur.

La Coordinadora no cedirà les Dades Personals a tercers sense el consentiment previ i exprés dels afectats. La Coordinadora, en el seu cas, els tercers que tractin les Dades Personals en nom de la Coordinadora, ha adoptat els nivells de seguretat de protecció de les Dades Personals legalment requerits. No obstant això, l'usuari ha de ser conscient que les mesures de seguretat a Internet no són inexpugnables. 

Els usuaris tenen reconeguts i podran exercir els drets d'accés, cancel·lació, rectificació i oposició, contactant amb l’Empresa a través del correu electrònic comunicacio@sinergia.org