Alumnes d’ESO del Col·legi La Salle realitzen el Programa FAIG al CRAE Llar Vilanova

05 Juny 2015

Què és el programa FAIG?

FAIG és un programa propi de la Salle que complementa l’oferta educativa a l’alumnat d’ESO. FAIG es planteja com una metodologia d’aprenentatge compartit i cooperatiu entre professors i alumnes, amb l’objectiu de millorar el treball cooperatiu i les intel·ligències múltiples; aprofundint sobre diferents temàtiques d’acord amb els projectes plantejats per l’alumnat.

El programa s’estructura en dos projectes que es desenvolupen durant l’ESO. El primer projecte es projecta amb un caire científic, i el segon, s’enfoca a una vessant més humanística. A quart d’ESO aquest projecte s’orienta cap a l’aprenentatge-servei, de manera que es pretén que el pla desenvolupat a l’aula faci alhora un servei a la societat.

Millorar les competències transversals dels infants de la Llar Vilanova

En el marc d’aquest projecte d’aprentetatge-servei un grup d’alumnes de la Salle de Mollerussa varen interessar-se per la realitat d’un CRAE, i varen plantejar els seus projectes amb l’objectiu de: millorar les competències transversals dels infants de la Llar Vilanova mitjançant tallers i activitats dirigides

[ Per continuar llegint feu clic a “Origen de la notícia” ]