Treball i Joves a la comarca del Barcelonès

01 Desembre 2017

Treball i joves està Subvencionat pel Servei Públic d’Ocupació de Catalunya i el Fons Social Europeu en el marc de la Iniciativa d’Ocupació Juvenil, d’acord amb els Programes Integrals de Garantia Juvenil, regulat per l’Ordre TSF/318/2016. A la nostra comarca, el projecte mitjançant la Fundació Mercè Fontanilles.

L’atenció individualitzada del personal tècnic en tutoria, orientació i acompanyament a la inserció es dirigeix enguany a 34 joves que reben suport per a millorar els seus perfils laborals i trobar feina. Actualment, d’aquest grup de joves, 16 han trobat feina i 7 joves disposen de contractes de treball iguals o superiors a 6 mesos. L’equip d’experts de l’àmbit d’empresa facilita la descripció del perfil laboral a cobrir, la selecció del/de la jove incorporant nou talent ajustat a les necessitats de la empresa, assessora per aconseguir el màxim aprofitament dels beneficis existents en la contractació de personal i acompanya a la persona jove contractada al llarg de la relació laboral.
 
L’objectiu de millorar les competències de les persones joves participants compta, entre d’altres actuacions, amb formació gratuïta. 10 joves estan rebent formació a diferents recursos de la comarca com Escola de Turisme de Barcelona, Fundació Èxit, Fundació Mercè Fontanilles, Orthos Formació, Escola de Nàutica Gènova i IES Poblenou.
 
Treball i joves estableix sinergies amb les empreses. Fins els moment, 28 joves han pogut conèixer de primera mà l’entorn productiu de la comarca gràcies a la implicació i responsabilitat social de les empreses Guzmán Gastronomia, Maresmar SL, CREC-Centre de recursos per a emprenedors i ciutadans SL, Meet BCN, Gestió d’equipaments i serveis Ludiparc SL, Lear European Holding SLU, Tiësto,  Corsa Nàutica SL.
 

A la comarca del Barcelona ens trobem a la Fundació Mercè Fontanilles, a la Via Laietana, 54, 1er pis. també ens podeu contactar mitjançant l’adreça treballijoves_barcelones@sinergia.org, i trucant al 932682222.

 Sessions de visites a l'entorn productiu

Treball i Joves a la comarca de l'Anoia / Treball i Joves a la comarca del Tarragonès / Treball i Joves a la comarca del Segrià / Treball i Joves a la comarca del Pla d'Urgell / Treball i Joves a la comarca de Bages / Treball i Joves a Sant Vicenç de Castellet / Treball i Joves a la provincia de Lleida