II Jornada : Bones Pràctiques amb Immigració i Interculturalitat

11 Octubre 2017

               

Jornada organitzada per la Associació Atlàntida, professionals per la Interculturalitat, dirigida a professionals de diferents àmbits i al mon associatiu de la immigració.

En els processos migratoris al nostre país, observem que a vegades els mitjans de comunicació tenen tendència a visualitzar els problemes i les situacions de conflicte. En la I Jornada organitzada el novembre 2016, es varen presentar projectes que podien ser un referent com a bones pràctiques d’intervenció en relació a la immigració i la interculturalitat.

En l’avaluació feta pels participants es va constatar la necessitat de seguir aprofundint en el tema, per la qual cosa plantegen una II Jornada. Desprès de la situació viscuda actualment a Catalunya -amb els “atemptats” del mes d’agost a Barcelona-, veiem la necessitat de donar un nou enfocament  a la Jornada prevista. Es planteja una reflexió i debat entorn els processos de construcció de la identitat en l’adolescència i la joventut i els seus contextos relacionals, amb la presentació d’alguns projectes que s’estan portant a terme en diferents territoris. Una reflexió que ens permeti veure els aspectes preventius a tenir en compte per seguir avançant en aquests processos.

7 de novembre - 08:30 a 14:00 h. - Pati Manning Diputació de Barcelona - Carrer Montalegre, 7

Veure el PROGRAMA

Es prega confirmar assistència, amb el retorn del full d'inscripció a atlantidamigra@gmail.com

Full d'inscripció