Borsa de Treball

Si comparteixes els valors de l’Associació Sinergia Social i t’agradaria aportar el teu esforç en la consecució dels nostres objectius com a entitat del tercer sector, donant suport, recolzant i participant en les diferents activitats i programes de les entitats agrupades; pots enviar el teu currículum mitjançant el següent formulari.

En cas que el vostre currículum sigui seleccionat, ens posarem en contacte. Tingueu present que no sempre ens és possible donar resposta a tots els currículums que ens arriben, moltes gràcies.

 

Si us plau, en format .doc o .pdf
Tractament de dades*

En compliment de la legislació vigent, li comuniquem que els currículums recollits per aquest mitjà s'inclouen a un fitxer del qual es responsable l'entitat titular del web, amb la finalitat exclusiva de seleccionar personal, segons les ofertes de treball disponibles. Amb l'enviament ens autoritza a fer-ne aquest tractament. Aquests Currículums només es cediran a les entitats que pertanyen a la Coordinadora Sinergia Social i, en cas de no ser seleccionats es conservaran durant un termini màxim d'un any.
Se li informa que pot exercir els drets d'oposició, accés, rectificació, i cancel·lació dirigint un correu a sinergia@sinergia.org