Borsa de Treball

Si comparteixes els valors de l’Associació Sinergia Social i t’agradaria aportar el teu esforç en la consecució dels nostres objectius com a entitat del tercer sector, donant suport, recolzant i participant en les diferents activitats i programes de les entitats agrupades; pots enviar el teu currículum mitjançant el següent formulari.

En cas que el vostre currículum sigui seleccionat, ens posarem en contacte. Tingueu present que no sempre ens és possible donar resposta a tots els currículums que ens arriben, moltes gràcies.

 

Si us plau, en format .doc o .pdf
Els fitxers han de ser de menys de 2 MB.
Tipus de fitxers permesos: gif jpg png txt rtf html odf pdf doc docx avi mov mp3.
Tractament de dades*

En compliment de la legislació vigent de protecció de dades personals, els informen que les dades que ens comuniquen seran gestionades per la nostra entitat, de la següent forma:

Responsable

Associació Coordinadora Sinergia Social

Finalitat

Gestionar les dades personals a demanda de l’interessat per diversos motius (contacte, voluntariat, donacions i enviament de currículums vitae).

Legitimació

Consentiment de l’interessat.

Destinataris

Només hi ha cessió de dades a la resta d’entitats pertanyents a la coordinadora Sinergia Social en el cas d’enviament de currículums vitae i comunicació.
No hi ha cap tipus de cessió de dades en els casos de contacte, voluntariat i donacions.

Drets

Accés, rectificació, supressió, limitació, oposició i portabilitat de les dades.